29 Mart 2017 Çarşamba

Koreli Kızların Güzellik Sırları

Asya kızları denince çekik gözleri ve güzellik teknikleri akla gelir. Şimdi onları inceleyelim :)


  • Beyaz Cilt
Her Asyalı kadında olduğu gibi Koreli kadınlarda beyaz tene önem vermektedir. Kore dizilerinde de görürsünüz; tarihi dizilerde prensesler de şemsiyelerle gezerler. Kısaca bu beyaz cilt takıntısı eskiden gelmekte. Ciltlerinin beyaz olmasını sağlamak için de cilt beyazlatıcı etkili ürünleri kullanıyorlar. Ayrıca pirinç suyu, yeşil çaylar da önemli bir yeri kaplıyor.



  • Nemli Cilt 
Koreli kadınlar ciltlerine ışıltılı ve sağlıklı görünmesini sağlamak için ciltlerini nemlendiriyorlar. Losyonlar, Essenceler, bakım kremleri ve yağlar.... Veya cilt maskelerini de haftalık olarak kullanmaktalar. Zaten ciltleri sağlıklı olacağında Bb kremler, fondötenler vb. ürünleri az kullanıyorlar. Ayrıca yüzlerini soğuk suyla yıkıyorlar.



  • Gözler
Gözler deyince akla ilk olarak onların büyük gözleri akla gelir. Bunun için kullandıkları 4 yöntem var. 1. olaraktan gözlerinde circle lens  adlı lens kullanıyor. Normal lenslerle farkı daha büyük olması ve böylece gözün büyük görünmesini sağlaması. 2. olarak ise çift göz kapağı adlı şey. Bunun için estetik yaptırıyorlar, ek olaraktansa şeffaf bir bant yapıştırıp daha etkili olmasını sağlamak. 3. yöntem ise göz altlarına beyaz ve aydınlatıcı kullanmak. Son olaraktansa eyelineri göz hizasında çekip gözün kenarında kalın bir şekilde birleştiriyorlar.



  • Dudak
Açıkçası şuan sadece dudak makyajı nasıl yapılır onu anlatacağım, özel bir şey yok yani.
1-Öncelikle dudağınıza açık renkli bir katman sürün.
2-Daha sonra dudağınızın ortasına daha renkli bir ruj vb. sürün. Ancak sürdüğünüz rujun mat ve açık olması daha iyi olur.
3-En son olarak rujunuza parlatıcı sürün.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Koreli Kızların Güzellik Sırları

Asya kızları denince çekik gözleri ve güzellik teknikleri akla gelir. Şimdi onları inceleyelim :) Beyaz Cilt Her Asyalı kadında olduğu...